Onze behandelingen

Ben je klaar met het kopen van scheermesjes en wil je permanent van je haargroei af? Of kan jouw huid wel wat extra verzorgingen gebruiken? Je kunt bij ons terecht voor het verbeteren, verjongen en het reinigen van je huid. Bij ons staat de zorg van jouw huid op de eerste plaats.

Permanent ontharen

Kaal blijven zonder dat je hoeft te scheren. Dat klinkt misschien als een sprookje? Maar dat is het niet! Ben je klaar met het scheren van je benen? Of mag die kale kop blijven shinen zonder dat er iedere ochtend een scheermes aan te pas hoeft te komen?

Onze permanente ontharing is nagenoeg pijnloos, betaalbaar én permanent! Permanente ontharing is geschikt voor de stijlvolle vrouw, de nette heer of de stoere vent.

Permanente ontharing

Huidbehandeling

Je huid is als grootste orgaan niet alleen de beschermer van het lichaam tegen invloeden van buitenaf, maar ook nog eens je visitekaartje! Je huid is natuurlijk het eerste wat mensen van je zien, maar wist je ook dat je huid veel kan verklappen over je gezondheid?

In onze salon is het daarom het doel om jouw huid in de beste conditie te brengen én te houden. Jouw huid mag, nee, moet gezien worden! En jij verdient het om te stralen! Skinsy is er om jouw huid in topconditie te krijgen en te houden. Zo behandelen we oneffenheden in de huid tot veelvoorkomende huidproblemen als littekens en acne.

Huidbehandeling
SkinFact

1000 Huidcellen per uur

Wetenschappers hebben berekend dat mensen per vierkante centimeter ongeveer 1000 huidcellen per uur verliezen. Dat zijn er zo’n 50 miljoen per dag die vaak eindigen als huisstof.

Contact
Weststraat 15
4421 AC Kapelle
0618896512
salon@skinsy.nl
Stuur een WhatsApp
Openingstijden
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
10:00-16:00
Stay in touch
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.