Over Skinsy

Skinsy is een salon voor huidbehandelingen en permanente ontharing voor zowel de man als de vrouw. We streven ernaar om jouw huid in een zo’n goed mogelijke conditie te brengen en te houden. Of het nu gaat om behandelingen die huidverbetering als doel hebben of behandelingen die ervoor zorgen dat je voorgoed afscheid kunt nemen van beharing op ongewenste plaatsen, ons streven is om jouw huid maximaal comfort te laten ervaren.

Only the best for your skin

Comfortabel en zelfverzekerd door het leven

Iedereen kent de uitdrukking “lekker in je vel zitten.” Daar ben ik het als eigenaar van Skinsy absoluut mee eens. Je huid beschermt je niet alleen tegen invloeden van buitenaf, maar je huid is ook je visitekaartje en laat anderen zelfs zien hoe jij je voelt. Wanneer je huid in topconditie is, kan en mag jij jezelf zelfverzekerd voelen en dat gun je toch iedereen? Voor mij geldt dat wel in ieder geval.

Samanta Buschman
– Eigenaresse Skinsy

Onze behandelingen

Meer weten?

Je bent van harte welkom in onze salon voor een behandeling van je huid, of voor een definitief afscheid van ongewenste haargroei om niet meer te hoeven scheren of harsen. We zijn er voor mannen en voor vrouwen, om de huid het comfort te geven die het verdient. Onze prijslijsten en skinpackages zijn bij zowel de mannen als de vrouwen terug te vinden.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en we heten je van harte welkom in onze salon waar we jou ontvangen met een heerlijke koffie, thee of cappuccino!

Onze contactgegevens
SkinFact

Gewicht van de huid

Zo’n 16% van je gehele lichaamsgewicht komt van de huid. Bij iemand van ongeveer 65 kilo, moet je dan denken aan een gewicht van zo’n 10 kilo!

Contact
Weststraat 15
4421 AC Kapelle
0618896512
salon@skinsy.nl
Stuur een WhatsApp
Openingstijden
09:00-17:00
Gesloten
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
10:00-16:00
Stay in touch
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.