DermaClear

Het DermaClear platform kan buitengewoon goed ingezet worden voor een op zichzelf staande behandeling voor het zuiveren en voeden van de huid. Daarnaast is de DermaClear ook geschikt ter voorbereiding van de huid op diverse cosmetische en esthetische procedures. DermaClear is ongetwijfeld het meest effectieve platform voor huidverzorging wat momenteel beschikbaar is in de markt.

Behandelingen

Met DermaClear zorgen we voor een unieke en innovatieve huidverzorgende behandeling. DermaClear is onmisbaar bij behandelen voor huidverjonging, het verbeteren van een verslapte huid en het verwijderen van lokale vetophopingen.

De DermaClear maakt het mogelijk om de huid te reinigen, exfoliëren, zuiveren en te hydrateren op een zeer effectieve wijze met uitstekende resultaten. De patiënt ervaart geen ongemak, irritaties en er is ook geen sprake van een hersteltijd tijdens of na de behandeling.

Huidbehandeling
SkinResults by DermaClear

Een perfect zuivere en gezonde huid!

Met DermaClear wordt het huidvernieuwingsproces versnelt, wat resulteert in een gladdere huid. De behandeling zorgt voor een mooiere teint en huidtextuur en vervaagt pigmentvlekjes, ontstopt poriën en zorgt voor afvoer van overtollige huidoliën. Poriën worden verkleint en oppervlakkige littekentjes, fijne lijntje en rimpeltjes worden minder zichtbaar.

Doordat dode en beschadigde huidcellen worden verwijderd, worden vochtinbrengende crèmes, antioxidanten en producten ter behandeling van acne en serums ter stimulatie van de collageenaanmaak beter opgenomen door de huid.

Meer weten over de mogelijkheden?

Contact
Weststraat 15
4421 AC Kapelle
0618896512
salon@skinsy.nl
Stuur een WhatsApp
Openingstijden
09:00-17:00
Gesloten
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
10:00-16:00
Stay in touch
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.