DermaLux

Dermalux LED-fototherapie is een niet-invasieve award winnende behandeling die gebruik maakt van klinisch bewezen therapeutische lichtenergie om natuurlijke verjongings- en herstelprocessen in de huid op te wekken. Het grote voordeel van deze behandeling is dat deze geen pijn of hersteltijd kent.

De behandeling

De LED Fototherapie van DermaLux is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief beïnvloed kunnen worden. Dit soort behandelingen zijn al langer bekend vanwege de herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen die deze met zich meebrengen.

Tijdens de behandeling wordt de huid voorzien van lage hoeveelheden goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden, dit heeft positieve effecten op de huid. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller. Dit leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.

Huidbehandeling
SkinResults by DermaLux

De effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid

Vanaf de eerste behandeling met de DermaLux verbetert onmiddellijk de teint waardoor de vitaliteit en de glans van de huid worden hersteld. Een volledig behandelingstraject biedt meerdere voordelen en kan worden gericht op specifieke huidproblemen voor het gezicht en lichaam, met blijvende en zichtbare verbetering.

DermaLux is een ontspannende, pijnvrije ervaring met bewezen effecten. Zo werken we samen aan een goede conditie van je huid!

Meer weten over de mogelijkheden?

Contact
Weststraat 15
4421 AC Kapelle
0618896512
salon@skinsy.nl
Stuur een WhatsApp
Openingstijden
09:00-17:00
Gesloten
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
10:00-16:00
Stay in touch
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.