Soprano Titanium

Een apparaat dat ultieme functionaliteit combineert met ongeëvenaard comfort. Dat spreekt ons wel aan aangezien comfort het uitgangspunt van iedere behandeling is. Het geavanceerde koelsysteem van de Soprano Titanium is de beste in de markt en zorgt voor een gelijktijdige contactkoeling van de huid. Dit maakt de behandeling snel, effectief en zorgt voor een comfortabele ervaring voor de patiënt.

Behandelingen

Met de exclusieve 3D-technologie combineert de Soprano Titanium de drie meest effectieve lasergolflengten in één handstuk. Hiermee kan de behandeling tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen de haarfollikel worden gericht. Dat wil zeggen dat de behandeling super efficiënt wordt toegepast! Hierdoor zijn de ontharingsbehandelingen met de Soprano Titanium de veiligste en meest doeltreffende die er op dit moment zijn.

In de meeste gevallen heeft u tussen de 8 en 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het type huid, de sterkte van de haargroei en de mate van beharing.

Permanent ontharen

Comfortabele behandelingen door continue contactkoeling

Met de ICE Plus™ technologie in de Soprano Titanium wordt je huid continue gekoeld en hierdoor is een gecontroleerd temperatuurbereik gedurende de gehele behandeling mogelijk.

De constante temperatuurcontrole draagt bij aan de efficiëntie van de diode. Doordat de Soprano Titanium de beste koeling van dit moment kent, betekent dit dat patiënten de behandeling van begin tot eind als nagenoeg pijnloos en comfortabel ervaren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Contact
Weststraat 15
4421 AC Kapelle
0618896512
salon@skinsy.nl
Stuur een WhatsApp
Openingstijden
09:00-17:00
Gesloten
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
10:00-16:00
Stay in touch
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.